fisken är i ugnen snart kommer gästger.

om du inte har tillgång till måttband:
mät runt fetaste stället på låret och klipp av. markera på snöret hur stora lår du vill ha. klipp av snöret när låren blir smalare. snart når du ditt mål!
peppande :)


drömlkroppen!

Kommentarer
Postat av: tictactoe

Asbra tips, tack så mycket för det, ska göra detta! :-D



Grejen är att historian med klänningen är lite komplicerad, för det var lite fel på den (en sprucken sömn)så den hängde i butik utan prislapp och storlek (!) Och det fanns inga fler o egentligen skulle de inte sälja den och hon som sålde den sa att det var strl 32 men grejen är att jag är jätteosäker på det. Visst den är supertight och den som provade den innan hade ju gjort så att en sömn spruckit ;) Man kan inte ha några bröst i den men jag brukar inte ha strl 32, utan 34 eftersom brösten inte får plats så det kanske är en 34:a istället? haha nu ljuger jag ju kanske på bloggen när jag skrivit 32 men du förstår läget, jag litar på säljaren samt att det är bra för mitt ego om det stämmer! :-P



Jag har också blivit kallad biff och att killar blir impade att jag har deffade armar. Det är inte kul, men hur har de sagt det till dig? Var det negativt? Oftast tror jag att de flesta är impade eftersom det är svårt att bygga muskler, särskilt som tjej. Muskler är ju fettförbrännare det får man inte glömma!



Mivitotal heter tillskottet. Det är flytande men innehåller inget sötningsmedel, därför det inte smakar så bra men kan rekommendera det! Detta med sötningsmedel stämmer inte på mig. Jag dricker funlight dagligen och det hejdar mig från att äta onyttigt för då får jag det "söta" som jag är ute efter så testa och se hur du reagerar på det :)Jag häller det t.o.m. i min yoghurt och det blir supergott och typ 2 kcal innhåller det!



2011-06-20 @ 15:22:15
URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: ch

åhh! wonderful body!!! bra tips med snöret. är mer för det där att mäta en vad vågen visar. när jag var som sjukaste var det enda jag brydde mig siffrorna på vågen. jag sket i hur min kropp såg ut, mina vänner och min familj och det är ju inte hållbart i längden. så var nöjd med dig själv :)

2011-06-20 @ 16:57:08
URL: http://attvarjedagutmanas.blogg.se/
Postat av: Loosern

vilket bra tips med måttbandet :-) och wow vilken snygg kropp. den skulle man haft!

2011-07-18 @ 23:27:35
URL: http://anotherlooser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0