vart ska man börja?

VILKEN HELG! känns som kalorierna har flytit iväg lite men ärligt talat. va gör de? man måste ju kunna unna sig nåt ibland. Har iaf gjort ett jätte bra "matschema". verkar som om de funkar rätt bra. Imorgon är de vägning så vi får väl se...

vet inte va jag mer ska skriva här (?) VILKA UNDERBARA VÄNNER JAG HAR! <3

nya tag

förra veckan va ju helt okej men denna vecka ska de bli bättre! Idag har de varit kalas (:) och imorgon är det nya tag! äta normala potioner denna vecka är de som gäller. Nyttigt och normala portioner = sallad, frukt, fisk, kyckling, matvete och lite mer men INTE ÖVERÄTA! De leder ju inte till nåt bra. Imorgon ska jag försöka gå en morgonpromenad :)

I can´t tell you what you want

Dagarna rulla på :) idag blir nog en kul dag fast den börjar med plugga saker som man inte förstår så slutar pluggandet vid kl 10 idag och kommer inte tillbaka förens på söndag eftermiddag/kväll alternativt måndag. GILLA! Igår blev det mycket mat men inget onyttigt. Nu blir de frulle! Dadada

posetiva jag, posetiva ni

Jag är lycklig! Jag är fan lycklig. Trots magknip och allt livet inte är perfekt så är jag faktiskt lycklig. Jag har pojkvän, vänner, en underbar familj, släkt och folk i min närhet som gör mig glad! Asså. Mycket mer kan man inte begära. Helt underbart. Ibland glömmer man borde de och bara vill sjunka genom jorden ett tag, eller gå i ide ibland (typ efter nyår och komma upp i april). Jag är inte sjuk. Jag ser bra ut. Jag är inte överviktig, inte överdrivet smal men de flesta brukar säga att jag är smal eller till och med benig ibland :) Jag skulle vilja tacka alla i min närhet för att dom finns, bryr sig om mig, är med mig och göra mig glad. Ni är dom som gör mig. Gör mig lycklig. Och jag hoppas ni får tillbaka lite av allt ni ger mig. NI ÄR BÄST! <3 

I wanna live forever

Igår blev det faktiskt en frukt i skolan. Men sen när jag kom hem efter magknipet så blev det lite mer mat. Typ pasta och så men inget onyttigt. Och inte idag heller - än så länge! Nyttigt is thaa shit :) Mår så himla mycket bättre om jag inte är hungrig hela tiden utan kan äta mig mätt på bra saker. Som i morse, efter att jag sprungit en sväng så blev det smoothi och musli. Mumma! Och de ju supernyttigt. Jag har ju alltid ätit bra mat innan så de är nåt jag ska försöka komma tillbka till. Ikväll blir det fisk :) Sprang en sväng i morse också, va ute i 45 min. Tog pillret när jag kom hem och idag har magen funkat bättre. Nu är den dock väldigt svullen men helt ok ändå om man jämför mot dom senaste dagarna. Ska göra mig fin ikväll, hihi! :)
KUL DAG IDAG!

this is my life

Lunchen är slukad, ett äpple lika så. Frukosten idag bestod aven liten del av matlådan. Haha! Och magen verkar funger bra idag :) Gilla. Lite hungrig bara. Nu sitterjag och tuggar tuggummi och är de då meningen att jag ska hålla mig ända till 19 för melliset åt jag ju upp och har ingen mer mat med mig. Kanske går hem och äter nåt? Kanske inte! Nån kanske kan låna ut pengar till en fruks senare. Ikväll blir det träning och en halv, rutten halv avokado. Nu ska jag neeeer!

om du bara tror hur kan du då vara säker?

"Är riktigt pepp på att köra en nyttig vecka nu! Sallad, toast, hemmagjort kina mat med massa grönsaker, soppa och bönblandning står på menyn. Kanske att jag slår till på fisk någon dag också! Får inte glömma bort att jag har fryst annanas hemma också när sötsuget tar in eller när vanan tar över." Är faktiskt fortfartande pepp på detta! Har inte ätit nåt onyttigt på 4 dagar nu :) är nog första gången dehär året. Om jag klarar hela helgen, vilket jag ska, så blir det bio nästa vecka :) Ikväll vlir det tacowok som jag hoppas blir jätte gott och sen ananas, mumma!

Spelade innebandy i 2 timmar igår. Så himla kul! Måste göras fler gånger. När jag kom hem va jag helt slut. Kulkul :)

I be holding on

Idag har jag varit effektiv :) morgonpromenad i 25 minuter trots att magen va som den va, eller är som den är kanske jag ska skriva för än är den faktiskt inte bra! Jäkla piller asså. Imorgon ska jag till skolan och så kan jag inte sitta där med magknip och spinga på toa stup i kvarten. Va beror detta på? Tål jag inte mina piller? What? Vägning imorgon sen ger jag dom en vecka och sen vägning igen. Okej.. tillbaka till dagen. Shopping, kalas, fix hemma, städa, plugga. Ojoj! Puls att shoppa, städa och fixa bränner massa kalorier :)! Tror faktiskt att jag ligger på minus idag ändå trotts kalaset och de är ju toppen! Får se va vågen visar imorgon. Måndagar = vägdag!

Imorgon blir det morgonspring på 30 - 40 min :) GILLA!
Är riktigt pepp på att köra en nyttig vecka nu! Sallad, toast, hemmagjort kina mat med massa grönsaker, soppa och bönblandning står på menyn. Kanske att jag slår till på fisk någon dag också! Får inte glömma bort att jag har fryst annanas hemma också när sötsuget tar in eller när vanan tar över. Är så himla stolt att jag slängde den öppnade chipspåsen full med ångest! Nu blir det solsidan :)

to be alone with you

Asså vilken kväll och natt! Och då menar jag inte nåt bra, eller? Så himla dålig i magen, man mår som man förtjänar? Ja det stämmer väldigt bra här. Så de blev inte nån lördagsfinmat igår utan en liten morrot. De är ju iof bra inför beach 2011. :) Nu sitter jag här med rivet äpple och typ en tesked havregryn för att inte magen ska kollapsa senare idag. Har varit ute på en morgonpromenad så om ni såg en halvfet tjej med taskig hy va de troligtvis jag. Om ni såg nån stolle som va ute och sprang igårkväll så va de nog också jag :) Nu plugg sen kalas.

jag gjorde de

och de är svårt att få det att låta som nåt dåligt för nu känns det faktiskt helt okej. Asså nu är de slut med det här. Vill inte spy! Vill inte överäta. Tacka nej till godsaker när jag är bland folk för att sedan komma hem och äta fyra gånger så mycket som dom andra. Varför? Jag vet inte men nu ska beteendet ändras. Ska inte va hemma så mycket själv längre. Jag vet att jag har försökt så många gånger innan men nu ska de fan hända nåt! Jag vet att jga har sagt nej till alkohol många bgånger bara för att jag inte vill få i mig extra kalorier men sen äter jag ändå massa på kvällen bara för att jag är "duktig" när jag inte dricker alkohol som alla andra gör.. Läser bloggar om hur alla failar hela tiden. De är så jag har sett det hela men det är inte verkligheten. Folk äter faktiskt inte hela tiden, folk äter faktiskt normalt. Jag vill äta hälsosamt! Ibland kan jag få värsta ångesten och inte äta en morrot bara för den innehåller så mycket kalorier och kolhydrater för att i nästa stund proppa i mig massa godis. De håller ju inte. Om jag blir sugen på nåt gott får jag göra soppa eller ta en frukt. Kanske köpa en zero eller llight av något slag? Är så jävla trött på att må dåligt. Tar 21 dagar att få in en rutin och dag 1 är på måndag för imorgon måste jag fortfarande gå på kalas. NU MÅSTE JAG BANNEMIG TA TAG I MITT LIV OCH BÖRJA LEVA PÅ RIKTIGT!



Nu kanske jag tar i för mycket men nästa vecka ska jag inte äta nåt onyttigt! Fasen va bra om jag klarar de. Va är onyttigt då? Hmm, allt som innehåller socker! Är kolhydrater okej? Inte varje dag men några gånger i veckan och i måttliga mängder.

?

Funderar på att spy nu. Va längesen jag gjorde de och vill igentligen inte börja igen men orkar inte må som jag gör och känna mig över mätt. Igår åt jag massor (planering är nog inte min grej) fast jag mådde inte dåligt av de, lite ont i magen bara. Men idag fortsatte de och jag åt godis till frukost(!). Sen glass och chips till lunch. Vilket fetto. Inte undra på att jag är fet och har dålig hy! Blääääääääääääääääää 

planering

Har varit lite anti planering men här kommer helgens så får vi se hur de går. Bra hoppas jag! Behöver ju inte "unna" mig nåt onyttigt innan söndag eftersom de bjuds på gott då. Och mycket folk är med så dom ser att jag äter.

Här är den:
Imorgon, ca 300 kcal inklusive fredgasmys. Morgonpromenad och ev träning
Lördag, taco :) träning
Söndag, kalas. Morgonpromenad/träning

summerdream

Ursäka min felräkning! På fredag ska de va såklart eftersom det är imorgon jag börjar. 5 kg från nu vet jag inte riktigt men ska väga mig imorgon bitti så får jag se. Kan tänka mig att jag ligger mellan 66 och 68. Då borde de ju bli nåt mellan 63 och 61. DRÖM. Kan kompletera vikten imorgon :p Har börjat fundera hur jag kommer reagera på pillerna? Hmm.. man kan bli agressiv och få sömnproblem. Men jag undrar mer hur jag kommer va, hur jag kommer äta. Lär väl märkas och uppdateras här.

IN
fisk, matvete
sallad, selleri, kycklingbit
350 kcal

UT
BMR
Morgonpromenad
vardagsmotion
gymmet (inget löpband men massa annat kul)
2400 kcal

TOTALT: 2050 kcal minus. Vilket är bra!

Bara 2 skaer jag måste komma ihåg imorgon på morgonen dirket när jag går upp:
Vägning
Piller

säg ingenting till mig

Säg i alla fall ingen tid till mig för jag vet att du inte kommer hålla den. Du är alltid sen! Det är tråkigt att vänta! När du kommer ska vi träna :) jag har bara fått i mig 250 kcal idag och dom tänker jag göra av med på löpbandet på typ 15 min om jag springer. Sen blir de att springa lite mer och lite styrka tror jag. Magrutot here i come!

jag kan inte skilja på

iiii! idag är jag glad. faktiskt. har nog haft de flesta känslorna idag. Har varit jätte trött i skolan så tänkte att jag skulle hem och lägga mig framför tv:n och ta nåt att äta men när jag låst upp dörren så ligger det en liten lapp där med budskapet: dina piller har kommit! du kommer bli smal! LYCKA! Sprang och hämtade ut dom direkt. Nästan 800 kr fattigare men så mycket rikare i längden. Hoppas att tomorrowcanwait har rätt och jag också går ner 5 kilo på en vecka, fy bubblan va glad jag skulle blir då! Det skulle innebära 63 kg på torsdag den 17 mars. Hoppas! Ska ju ioförsig på kalas på söndag men om jag äter bra alla dagar före och efter borde de ju inte va omöjligt.

Nu ligger kycklingen i stekpannan för imorgon blir det kycklignsallad. Och då kanske jag kan unna mig nåt gott på kvällen eftersom det är fredag och alla (ja alla! i princip hela världen. känndes de som iaf) utom jag åt kladdkaka med grädde idag. Och med unna är en god sallad från salladsbaren eller en näve nötter. Eller nåt annat gott nyttigt alternativ!

Min föräldarar är BÄST! Dom är helt underbara. Dom bryr sig om mig, frågar hur det är och hur jag mår. Dom är fantastiska. hem ljuva hem!

jag tror att våren kommer snart!

Också närmare till sommaren och beach 2011. Fan va jag ska va snygg! :)

Nu blir de dusch, skrubb och ansiktsmask. sen sova tidigt för idag är jag trött!


du behöver INTE mat

Nä, de gör jag faktiskt inte! Har jag kommit fram till såhär några timmar senare. Satt i skolan och trodde jag skulle dö av hunger men de gjorde jag uppenbarligen inte. När jag gick hem planerade jag va jag skulle äta och va jag va sugen på. Egentligen ville jag ju inte äta men kroppen bara skrek efter energi, trots att jag tagit multivitaminer imorse :p så jag kokade typ 5 broccoli buketter i lite vatten och fond. Blev faktiskt gott och mättade bra. Va kan de ha blivit 10 kcal? Nöjd känner jag mig iaf. La ner lite broccoli i matlådan tills imorgon för då ska jag äta lunch i skolan. Hör och häpna!

IN:
multivitaminer
1 mini äpple
"broccolisoppa"
massa vatten

totalt: 40 kcal kanske? :)

UT:
morgonpromenad
promenad till och från skolan + stan
1500 kcal (BMR)

totalt: 2200 kcal minus! LIKE!

blev bara ett mini äpple och lite te :)

wiu

Killar kan lyfta upp dig utan problem!

är hungrig. sitter och käkar ett mini äpple med kanel men funderar på att ta nåt mer för jag är HUNGRIG! shit. vill inte va hungrig. vill klara att inte äta på flera dagar, har ju gjort de förr! nu blir de te och sen skolan igen. te te te!

dagfyra

morgon promenad - chek
multivitamin - chek
te - chek
lägga ner äpple och 8 kr - chek

borde klara av dagen igag!

hur ska du veta om ingen lärt dig hur?

om jag är duktig imorgon = te och 1 äpple. ska jag skrubba mig, göra ansiktsmask och duscha läääänge :)

Anledningar till att inte äta

 

-         Du kommer bli fet om du äter idag

-         Du behöver INTE mat

-         Feta personer passar inte in överallt

-         Killar kan lyfta upp dig utan problem

-         Du kommer kunna springa snabbare utan allt extrafett

-         Folk kommer komma ihåg dig som ”den vackra och smala”

-         När folk pratar om dig kommer de säga, ja hon väger säkert inte mer än  45 kg

-         Killar kommer vilja ha dig, inte vända sig om och skratta och gå sin väg

-         Svält är ett bra exempel på äkta viljestyrka

-         Dina vackra ben kommer att synas

-         Ben är rena. Fett är smutsigt och hänger på ben som parasiter

-         Alla modeller som alla suktar efter, är någon av de feta? NEJ!

-         För många i världen är feta, bli inte en av dem

-         Om du äter är du självisk och orealistisk

-         Bara feta personer är attraherade av feta personer. Vill du att grisar ska gilla dig för att du är en av dem?

-         Alla har inre skönhet men få kan ha äkta skönhet, på utsidan också.

-         Du kommer kunna röra dig mycket tystare och smidigare

-         Bara smala människor är graciösa

-         Om du slår en fet person dallrar fettet. Det är ÄCKLIGT

-         Vill du hellre att personer säger ”snälla hoppa av mig du krossar mig” eller ”åh, du väger ju knappt ingenting”?

-         Undervikt a.k.a perfekt kropp

-         Jag vill vara så lätt att en heliumballong kan lyfta mig till molnen

-         Jag vill kunna gå i snön utan att lämna fotspår efter mig

-         Svält bort delarna på dig själv som du inte tycker om. De drar ner dig

-         Inget kan inte fixas med hunger och viktförlust

-         Om du säger nej tack till mat säger du samtidigt ja tack till smal

-         Har du någonsin sett en person ignorera ett vandrande skelett?

-         Inget smakar så gott som smal känns

-         Är mat viktigare i livet än lycka? Skulle inte tro det

-         När du börjar bli svag och yr har du nästan klarat det

-         Hunger är din vän och sviker dig inte som maten

-         Mat är elak, den lurar dig att äta den. Den gör dig olycklig

-         Tänk på anorexia som ett hemligt vapen

-         Om du kan nämna en anledning för att bli fet, kan du nämna 100 för att bli smal

-         Smala personer ser bra ut i alla kläder

-         Mat gör så att dina tänder ruttnar

-         Dubbelhakor är inte attraherande

-         Om du äter mindre tjänar du mer pengar

-         Feta personer skämmer ut sitt land

-         Stora personer svettas mer och de luktar äckligt

-         Feta personer dör tidigare

-         Alla andra tjejer kommer avundas dig

-         Alla kollar kommer vilja ha dig

-         Du löper mindre risk att få matförgiftning

-         Du kommer inte utsättas för alla kalorier som finns i maten

-         Du kommer inte svettas under heta dagar

-         Ingen vill se en fet person dansa

-         Bara igenom att nå din dröm kan du nå ditt riktiga jag

-         Du slösar tid istället kan du städa, träna eller shoppa

-         Hunger är bara en kemisk reaktion

 

 

 




du är överallt

Jag vill känna hunger! Jag vill inte känna mig mätt. Det är fan äckligt att va mätt! Jag är så jäkla pepp på detta nu!! SKA LYCKAS! Magen ska skrika och då ska jag stå emot! ta en promenad gör nåt annat. Bli smal :)

Ursäkta min tråkiga header men MelissaHorn är så himla bra.

jag går brevid men halkar efter

Behöver verkligen en nystart!! är så himla trött på att misslyckas, känna mig tjock ful och äcklig!! NU ÄR DE FAN SLUT NU ÄR DET ÖVER! Imorgon ska jag börja dagen med ett stort glas vatten sen promenad/spring utan tidsgräns, bara så jag kommer ut och får det till en vana igen :) när jag kommer hem ska jag dricka vitamin och mineral grej jag köpte idag. = frukost. Sen bär det av till skolan. Har med mig te, 1 äpple och 8 kr så de räcker till en kopp i skolan. Kommer bli en låg och jobbig dag imorgon men vill lyckas! Ska nog ut och gå en sväng på lunchen så jag år i mig lte solljus, förhoppningsvis är det soligt imorgon för idag har jag inte sett mkt av solen.

Den gamla planen finns kvar bara de att jag måste gå ner fortare nu för att hinna ikapp. 66-67 på söndag genom 1-100 kacl per dag, 4 morgonpromenader och lite träning. Sen 64 den 20:e. Borde jag ju klara. Pepp Pepp!

Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå?Hur ska de gå? Om de inte går nu går de inte alls! JAG SKA FAN BLI SMAL! Har hört dom som gått ner 10 kg på en månad, borde ju jag fixa det på 2! Har beställt piller också. Ska krympa magsäcken/fasta först sen börjar jag med dom på måndag :) vill slippa sötsuget!

RSS 2.0