31 Januari

Oj, fyra dagar sen jag uppdaterde? inte så bra!

fylla i helgen och bakiss, men kul hade jag! :) !
Imorgon är de vägning :S men efter gymet idag känns det lite(mycket) bättre.


JAG ÄLSKAR KÄNSLAN AV ATT VA HELT SLUT EFTER ETT TRÄNINGSPASS

När jag sitter hemma och har ätit massa är det svårt att längta till gymmet. Då vill jag bara ligga på soffan, kolla på dåliga program på tv och tänka på annat än mat för en stund. När jag känner sig sådär övermätt och äcklig. De gångerna jag orkar gå till gymmet fast jag egentligen inte vill blir jag väldigt stolt över mig själv. De dagar jag inte ätit så mycket och går till gymmet känns också bra. Att jag kan pressa kroppen så mycket och att jag kan bestämma över vad den ska göra. Underbar känsla. När ledaren säga ett det är två låtar kvar och jag är så trött att jag knappt kan stå upp på intensiven eller knappt känner benen på spinningcykeln eller löpbndet. Så drar dom på låten och den är så bra och peppande, det är då jag taggar till. Jag tycker alltid, eller för det mesta, att det är kul på gymmet men dessa gånger är verkligen helt underbara. Jag brukar le av lycka. Sista låten, sista minuten och jag är helt död, då tar jag i lite extra och tänker på hur det kommer kännas efteråt. Att det bara är en minut av mitt liv och nu fasen ska jag ge järnet! Sen efter, då mår jag bra! Kollar i seglen, och jag är snygg! Det är nog den känslan jag vill uppnå när jag tränar och det är därför jag tycker det är så himla kul. Hoppas jag fortsätter känna såhär i all evighet!


27 Januari. It takes two

kan inte sluta förvånas av kissie. Jag tycker verkligen inte om henne eller hur hon ser ut men ändå går jag in på hennes blogg titt som tätt och läser om henne i tidningar. Varför?

Snart blir de träning! Om träningskompis bara kan höra av sig om tid för träning. Jag vill träna nu så jag har de gjort, sen hem och mysa (plugga). Väldigt kallt i morse så blev ingen morgonpromenad, men blev ingen ordentlig frukost heller. Lunchen innehöll kolhydrater men inte nåt av dom 4 andra målen idag. Har kanske inte ätit så jätte bra de senaste dagarna men de är väl inte hela världen. Vill va snygg på lördag bara, inte många dagar kvar dit. Längtar!

25 Januari. I know what I want

Att de kan va så svårt. (dudbel bemärkning, trippel kanske. Eller varför inte allt ihop?)

Skolan sög! Hemmas suger. Tittar handboll och önskar att de är jag som springer runt och gör av med energi. Men icke. Lugn dag idag. Sprang lite till bussn och de borde ju räknas för jobbigt va de faktiskt. Har ätit kanske lite över va jag gjort av med men kan ju inte va perfekt alla dagar. Mår faktiskt inte så jätte dårligt över de utan har bara ont i magen, fast jag bara ätit massa gluten=kolhydrater.

IMORGON = MORGONROMENAD, (TRÄNING), SHOPPING, TRÄNING! :)


Provade jeans, rätt peppande för jag vill att dom ska sitta bättre! Deff nu!! En vecka kvar till vägnnig. Asså kom igen nu! Imogon kör viiiiii!!!

24 januari. jag ger dig min morgon

Morgonpromenad, dock inte så tidigt som jag trodde men den blev av i alla fall :) 45 minuter. Sen god hälsosam frukost och lagom hälsosam lunch med kolhydrater sen vidare till jobbet. Rätt bra dag idag i mat väg. Väldigt bra dag i övrigt. Har blivit massa kolhydrater men inget onyttigt, bara en massa potatis. Ikväll blev det styrketräning!


Imorgon blir de nog ingen morgonpromenad för då måste jag gå upp i ottan! Sparar det till onsdag istället. Kanske blir ett pass på kvällen. Är nog inget roligt men kanske gymmet? Löpbandet är ju inte fel :)


Nu har jag ett mål som är lagom långt fram - lördag! av två anledningar! KUL! Hoppas de går.

jag på gymmet


23 Januari. Lilla lilla LONDON!

Oj, vad min hemstad passade bra in på London!

Va ett tag sen jag skrev nu och de är för att jag har varit hemma. Har inge gjort nåt speciellt förutom att ÄTIT(!) gått promenad och varit med päronen typ. Har träffat kompisar också men inte så mycket som jag hade hoppats. Skönt att va tillbaka!! Ett pass på gymmet och jag är mig själv igen :) kunde inte sluta le. Musiken sprutar ut och stegen går atoumatiskt i kroppen. Som på rutin fast ändå nytt. Härlig känsla! :) LYCKA! Jag skulle nog kunna bo där.

Morgonpromenad imorgon, i hope :)!

18 januari. Blås upp och stick hål på mig. Så får du mig ändå!

Duktig som jag är gick jag morgonpromenad i morse. Smart som jag är gick jag vilse. Inte kul. Hamnade ute på ett industriområde. INTE KUL! Blev nästan 90 minuters promenad så de va ju positvit. Haa!

Nu ska jag pysa till gymmet. Är rätt seg och hungrig men detta ska gå. Imorgon är jag ju ledig.Sen får jag se hur det blir resten av veckan om jag har tillgång till gymmet eller inte. Kanske ut och springa en sväng?


17 Januari

Igår va en himla bajsdag! Ett rent helvete fullt med gråt. Usch! Men märker att jag påverkas så mycket av de personer jag umgås med så när jag fick besök på kvällen blev det bättre. Straffade mig själv med att köpa en våg efter helgens frosserier. En såndär som mäter fett, vatten och muskler. Vägde mig i morse innan morgonpromenaden och då stog den på 67 kg, 24 % fett och 57% muskler. Kan detta stämma? I sånna fall har jag gått ner 9% fett :) weei!

Om man kämpar och det inte blir bättre. Ska man ge uppp då?

JÄVLA SKIT DAG! JÄVLA BAJS HELG!


Jag vill väga mig

för nu vågar jag

14 Januari

Blev ingen uppdatering igår men dagen är värld att nämnas iallafall. I går (13 januari) åt ute två gånger vilket inte va optimalt för ekonomin och andra gången va det inte alls värt det. Utan lök betyder faktiskt inte ett kilo lök, en näve majs och två nävar isbergsallad.. får inte glömma falaflen som bestod av ungefär 4 bitar. Besviken! Så efter det blev det att äta lite mer :( bröd, popcorn, nötter, kaksmet.. ja vad jag kom över! Sen somnade jag helt utslagen på soffan och tänkte: Detta va nog inte en så bra idé!?


Idag (14 januari) blev det morgonpromenad i 1 tim och sen smoothie. Städa i 2 timmar borde ju ha brännt lite kalorier. Har typ ingen mat hemma och handla mer den här veckan tänker jag inte göra, för det som finns ska jag äta upp! Så idag blev det lite av allt möjligt som fanns i frysen. Ett intensiv pass hann jag också med, fy fasen va jobbigt!! men kul.  På kvällen kom några kompisar hit och sen gick vi ut och åt kinamat. Riktigt gott. Och jag tog vegetariskt som är så himla gott! Sen hra film, och inte köpa godis. Eller jo jag köpte tre patroner men dom åt jag ju inte äns upp så räknas knappt :P sen somnade jag så gott :)

13 Januari - jag har inga starka armar att bära dig på

Kom precis ut ur duschen. Härligt att skölja bort all svett som blev efter att jag sprungit lite mer än 6 km på 40 minuter. Tiden gick väldigt fort idag. I början känns det som om det är något jag inte kommer klara men sen vipps så är den halva tiden kvar. Där går det lite sakta tills 15 - 10 min kvar men sen är jag i mål! Nästa gång blir det nog att köra 10 min extra. Eller kanske borde börja med att lägga till 5. Mer än 40 ska de va då i alla fall. För övrigt har det varit en bra dag. Morgonpromenad i 50 minuter och sen en smoothie. Lunch blev en sallad fast massor med bröd till, fast nu efter träningen känns det inte som om det gör nånting. Gjorde av med 500 kcal på löpbandet = lycka! Har tagit ett äpple nu och senare blir det falafel sallad med god dressing. De är jag faktiskt värld en sån här nästan fredag :p


12 Januari

Dagarna bara flyger förbi. Tänkte mycket på det under morgonpromenaden idag. Bäst att ligga i om det ska hända nåt för mot slutet kommer det bli svårt att gå ner så mycket. Förhoppningsvis går det men man vet ju aldrig. Nu tror jag att jag ligger lite under min viktplan och det är ju bara bra, synd bara att jag inte har nån våg så jag kan kolla. Vet ju att det kommer bli att äta eller dricka nåt onyttigt i helgen. Och det är det jag jobbar för.. för att kunna äta och njuta av det jag stoppar i mig utan att må dåligt. Va kom jag fram till? 150 dagar kvar tills jag ska väga 58. Låter otroligt men ett halvt kilo i veckan blir faktidkt de. Borde ju gå. Va så himla duktig igår när jag va sugen på nåt på kvällen! Då blev det bubbelvatten och brocoli. Brocoli? ja, gott va det iallafall. Va hungrig redan när jag vaknade så tänkte att idag kan jag unna mig lite hembakat bröd. Jag handlar när jag är påväg hem.. men nej, då öppner affären kl9. Blev istället toast och äggröra till frukost, inte det bästa men gott och bra energi så jag orkar träningen! Imorgon kanske de blir gott nybakt bröd på morgonen med kokt ägg på och ett kallt glas mjölk :) Träning snart!

Pepp

Drömkroppen. Här är nån som är 175 cm och väger 58 kg. Snart är det jag!

Älskar mellanrummet mellan låren!

11 Januari

Morgonpromenad 45 min. Lugnt och skönt sen innan jobbet, som också va skönt. Sen träning nu ikväll, kul! Skönt att det inte ligger kvar så mycket snö ute nu. Riktigt härligt att gå en sväng på morgonen! Blir så pigg och glad. Går där i min lilla värld och kanske nynnar på nån bra låt. Ikväll blev det soppa, snart avokado. Massa fisk i veckan, jummi!

Nja

Passet idag va nja. Inte så bra som jag hade hoppats, men desto mer taggad tills imorgon :)

10 Januari

Blev en kort morgonpromenad idag. Bara 35 minuter. Men va så himla blåsigt och halt. Upp tidigt iallafall. Imorgon blir det lite sovmorgon men längre promenad hoppas jag på. Idag har jag firat :) fast inget onyttigt! Snart träning. Och förhoppningsvis rolig sådann!

OJojoj!

Ibland är jag bra och fortsätter det såhär kommer jag nå mina mål :)

Sparng 6 km på 40 min och gjorde av med 550 kcal, happyface! Behövdes efter helgens festligheter med massa mys! Ny vecka, kommer blli jobbigt men bara att hänga i och kämpa på! Verkar som om vikten går neråt och det känns ju underbart men den måste fortsätta neråt. Upp tidigt imorgon!

9 Januari

Tittar på fetto program och blir peppad. Gymmet stänger sent idag så än finns det chans!

7 Januari

Morgonpromenad 50 min, frukost, gym 70 min:) Nu är jag glad! Hoppas jag ska åka skidor i helgen för de lär ju ätas lite gott.

Kolla mellanvikt imorgon blir det nog. Hörs efter helgen :)

ARG

Varför? Orkar inte mer! Ingen träning idag heller för de är stängt. Blev ju morgonpromenad iallafall men jag vill göra mer. Blir fan sur av att inte träna så imorgon gäller de :) morgonpromenad och helst 2 timmar på gymmet. Sen är jag nöjd!

6 Januari

Rapport från gårdagen: Gymmet stänger 17.00 idag! VA? Stängt? Stängt!? STÄNGT!? VA? NeeeeeeeeeeeeJ! Varför? Åhhh! Bara för att jag va pepp. Blev så himla arg. Varför hindrar dom mig från att få min drömkropp? När jag gick till gymmet kände jag mig så tjock och ville verkligen ge järnet på träningen men nejdå då är de stängt när man kommer fram. Bajs! Va inte alls glad när jag fick gå hem. Gjorde några övningar i köket men hur kul är det. Blev en liten promenad också som mest bestod av ord som varför? Bajs! Shit! Och mer fula ord. Gick hem, borsta tänderna och la mig i sängen och drog täcket över huvudet. Efter att ha surat i några timmar blev jag hungrig så värmde lite soppa och tog en frukt. = kolhydratsfattigt! Sen somnade jag så gott!



Idag har jag gått 45 minuter och ätit äggröra. Är redan hungrig så blir nog ett mellis snart. Gymmet har säkert inte öppet idag heller så funderar på att ut och springa. Fixa inordning lite hemma också stå på schemat en sån-här-tydligen-röd dag!


Pepp




Hon tränar varje morgon! Plus pass på kvällen. Hon äter nyttigt och ser ur därefter. Snart är jag också där :p Okej, jag vill inte se ut som henne men hennes kropp tyder på diseplin! Och jag skulle ju inte tacka nej till kroppen men jag vill nog inte ha så mycket muskler.

5 Januari

5 dagar in i nya rutiner och det känns bra, tur är väl de. Bara 16 dagar kvar tills det har blivit en vana och det ser jag fram emot!

Dagen började med 45 minuters morgonpromenad, dusch och till frukost blev det toast. Jag va så sugen på det och sen visste jag att det skulle dröja länga tills jag fick lunch så den mättade bra. Några timmar senare när jag kom hem va jag super hungrig och fick i mig 2 stora tacos. Nu är jag mätt OCH GLAD! inte ofta dom känslorna kommer tillsammans. Väntar på att maten ska smältas så jag kan gå till gymmet. För dit vill jag verkligen nu.. inte för att jag måste utan för jag vill, för att det är kul!

Försöker ligga på 1400-1500 kcal om dan de är ungefär ett underskott på 500 kcal och så mycket min kropp behöver för att fungera "korrekt". Det är också så mycket jag göra av med i vila så träningen kommer utöver och bränner fett. Underbart!

Träningsfridag

Blev shopping idag istället för träning idag och det känns faktiskt skönt att vara ledig en hel dag. För imorgon är jag på´t igen med morgonpromenad och gymet på eftermiddagen, i hope! Jag känner att jag är värd att va ledig idag. Snat blir det kul kul och lite gott gott. För att maten har varit helt okej idag.


10 dagar kvar till 67 kg. Undra va jag väger nu? känns inte som om jag ligger under men man vet ju aldrig. Lika bra att köra på och ligga under och bli pepp än att ligga över och tappa motivationen helt.


Hur mycket kan man lite på en sånhär våg angående fett procent?

4 Januari

Hemma från jobbet. Gick faktiskt bra men är inte helt nöjd med min insats. Bara att vänta och se. Min mage kurrade massor fast jag åt bra frukost och en frukt så nu blir det att äta tacos med kolhydrater för de blev det inte igår. Gymmet eller stan sen? Kanske hinner med båda innan jag ska roa mig med älsklingen.


Rätt bra dag ändå

Oj va jag är bra! Kom iväg till gymmet alldeles själv. Först blev det rodd 2000 meter ca 10 minuter. Sen blev de lite styrka på dom maskinerna jag klarade av, haha. Sen 30 minuter fat burn i väldigt högt tempo. Kunde inte sluta le på slutet när jag ser hur många kalorier jag har förbränt och hut mycket jag klarar av. Ska tydligen va fett förbrännande att köra styrka och sen kondition. Kändes skönt i alla fall! Kom hem och åt, dock inga kolhydrater! Imorgon blir det ingen morgonpromenad utan gå till ett jobb jag inte kan men jag lär mig säkert nåt av de också.


Nu går jag

till gymmet :)

velig!

jobba?
träna? nja
hellre träna än jobba men inga rolig pass på gymmet. Löpbandet? Jo kanske men rätt segt att gå där i en timme och dessutom har jag redan gått morgonpromenad fast sen åt jag rätt mycket till lunch fast va ju hungrig. Hmm. Får väl se hur jag känner senare. För snart kommer en person jag tycker väldigt mycket om. Kanske får med honom till gymmet. Hatar att vara själv, hatar att äta själv. Hatar att måste jobba för då vill jag hellre äta fast egentligen vill jag inte äta. Konstig jag är. Kan inte tappa motivationen alla redan! Kom igen nu, kl 17 kör vi!


En timma kvar

till lunch. Men blir nog resten av dan på jobbet eller nergrävd i papper. Ska mysa i kväll är det bestämt i alla fall så då ska jag släppa jobbet och hoppas på det bästa i morgon.

Maten känns stabil. En frukt till mellis nyss och snart blir det soppa. Tog med en avokado till mellis i eftermiddag för att undvika frukt. Hoppas det funkar nuvv.


3 Januari

kl 6.24 ringde klockan, jag bara flög upp ur sängen idag. Morgonpromenad, duscha, frukost, SCHEK! Duktig jag är. Ikväll blir det nog ingen träning och imorgon ingen morgonpromenad så gick en hel timma idag! Jag blir så stolt över mig själv. Roligt att jag tror att det ska synas nu och blir besviken när de inte gör de. Bara att hänga i. Dags att gå till jobbet nu.


bra dag

Kom nyss hem från ett härligt spinningpass! När jag kom dit va de fullt men sen släppte dom biljetter senare så jag fick plats, sicken tur. Hann jag gå på löpbandet lite också. Hade ju varit tråkigt och köra gymmet var eviga dag eftersom de är de jag kommer få göra denna vecka då dom gör om alla pass och har stängt i en vecka! Får man göra så? Soppan är i mikron och snart klar. Värmande och gott. Är lite kallt och ensamt här så den värmer bra. För maten ska man inte fuska med!

Handlade på vägen hem från gymmet, blev bara nyttigheter. Har hört att det är svårt att gå ner i vikt om man äter för mycket frukt så ska försöka att bara äta en om dagen. Så en och annan god apelsin får jag skippa, fast bättre de är godis i alla fall.


MATEN ÄR KLAR! Och top model på tv är ju lite peppande :)


Den lilla hungern

Nu är det dags att stoppa den. Har svårt att hitta på bra mellanmål. Blir ofta en frukt men då blir jag hungrig så fort igen. Ska ändå ta ett äpple med kanel nu och en kopp te. Sen bär det av till gymmet för ett spinning pass. I like!

Motivation!


2 Januari

Stolt över min insatts imorse. Visserligen blev det en halvtimma senare men de blev av! En morgonpromenad på 50 minuter J känns så himla bra efteråt. Efter lite peptalk i mitt huvud kom jag faktiskt upp! “- Ska de hända nåt med ditt feta arsle så borde du gå upp nu. Det kommer ju inte bli lättare. Hur vill du se ut till sommaren? Tjock eller smal? Ful eller snygg?” Funkade tydligen! Nu har jag satt grunden för hur mitt liv ser ut. När jag kom hem va det direkt in i duschen och sen göra frukost. Äggröra på 2 ägg, mjölk och lite frön. Och såklart en kopp grönt te på det. Himla gott! Och väldigt mättande. Får se hur det går resten av dagen med maten, pluggandet och förhoppningsvis ett pass på gymmet i kväll. Lite beroende på när jag kommer HEM.


1 Januari

Okej! Nu är de dags. Hur många gånger har jag sagt att nu gäller de? Hur många gånger har jag inte sagt att jag ska äta nyttigare, mindre och gå ner i vikt. Till 1 juni 2011 vill (ska) jag gå ner 10 kilo. Min målvikt är 58 kg men de känns lite omöjligt att komma ner till de på så kort tid. Men ingenting är omöjligt! Vill gå ner i fettprocent och inte i muskelmassa. Har i dagsläget 33 % fett. inte kul. Tänk om jag lyckas med detta, fatta va bra jag skulle se ut i sommar. Kunna gå där på stranden och va stolt. Mina mål ska jag uppnå genom att:

  • Gå morgonpromenader
  • Äta 5 små nyttiga mål om dagen. Viktigt med frukost!
  • Äta när jag är hungrig, inte sugen
  • Träna 5 gånger i veckan
  • Unna mig något gott på helgen

Jag ska lyckas genom att dra ner på kolhydraterna och äta mer grönsaker. Ärligt talat, va spelar de för roll om jag äter den där äckliga godisbiten när den förstör min kropp så himla mycket! Då är de ju lika bra att hoppa över och tugga tuggummi istället! :) 

1 januari - 68

14 januari - 67

1 februari - 66

14 februari - 65

1 mars - 64

14 mars - 63

1 april - 62

14 april - 61

1 maj - 60

14 maj - 59

1 juni - 58


RSS 2.0